Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

BSO-medewerkers gezocht!

Voor diverse bso-groepen op de locaties Jacob Catsstraat (in Nuenen) en Gerwen zoeken we enthousiaste collega’s die gekwalificeerd zijn voor het werken op de bso. Er zijn veel opleidingen die hiervoor kwalificeren! Dus als deze baan je aanspreekt, check dan eenvoudig of je diploma hiervoor in aanmerking komt vis de link in de vacature.

Actieve en sportieve BSO medewerker gezocht!

Voor onze locatie Jacob Catsstraat zoeken we een bso-collega met een afgeronde sportopleiding (bijv. MSO sport en bewegen) voor 20-27 uur.

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor invalfuncties dagopvang en bso met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 4. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers die breed beschikbaar kunnen zijn.

Cursussen

We bieden je tal van cursussen aan. Wij nemen professionaliteit namelijk heel serieus en creëren volop kansen voor je om te groeien in je vak.

Open sollicitatie

Is er voor jou geen passende vacature, maar sluit jij naadloos aan bij ons? Dan mag je altijd je cv achterlaten. Wie weet wat de toekomst brengt!

Solliciteer

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert. De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.

Onze OR van links naar rechts: Monique van Gerven, Marjan Balder, Erica Vorstenbosch, Marian Swinkels*, Stephanie Benymma, Hylke Wiersma, Inge Huizing
*) Voorzitter