Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

Locatiemanager

Kids Society Erica is opzoek naar een locatiemanager voor de locatie Heikampen. Het betreft een functie op operationeel niveau. Je houdt je voornamelijk bezig met het reilen en zeilen van de dagelijkse dag. Samen met de pedagogisch medewerkers op de groep zorg je dat kinderen op de Heikampen volop de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Het is jouw taak om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen bij de taken waar zij verantwoordelijk voor zijn. Welbevinden en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel, niet alleen voor kinderen maar ook voor onze medewerkers. Tijdens je werk zorg je ervoor dat medewerkers zich gehoord en gezien voelen en ben je dagelijks zichtbaar op de locatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en ouders. Samen met de manager kinderopvang (MT) zorg je voor een fijne werkplek voor pedagogisch medewerkers. Denk jij dat jij dé persoon bent die wij zoeken? Mail dan naar s.vanlaarschot@kidssociety.nl.

Pedagogisch medewerk(st)er - flexmedewerker

Kids Society Erica is op zoek naar een enthousiaste collega die als flexmedewerker aan de slag gaat op de locaties Leeflandgoed in Nuenen en de Tellegenstraat in Eindhoven. Ben jij een gekwalificeerde pedagogisch medewerker? Jong talent of wil je weer terug in de kinderopvang? Of zeer ervaren en op zoek naar een andere inspirerende werkomgeving? Allemaal welkom! Je wordt gekoppeld aan deze twee locaties om daar je uren (18-36) te maken. Je zal dus snel een band opbouwen met kinderen, ouders en collega's. Heb je interesse? Mail dan naar c.snoeijs@kidssociety.nl. 

Pedagogisch medewerk(st)er - bso anders gekwalificeerd

Heb jij een achtergrond in Sport, Muziek, Dans, Theater, Cultuur, Natuur of ander creatief talent? Ben jij op zoek naar iets anders? Heb je passie voor kinderen van 4 tot 12 jaar?
Gaat jouw hart sneller kloppen van creatieve of sportieve activiteiten met kinderen? Kies dan NU voor werken in de Buitenschoolse Opvang! Heb je interesse? Mail dan naar m.vandenbogaard@kidssociety.nl.

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is altijd op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor dagopvang en bso met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 3. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers voor onze verschillende locaties en groepen. Heb je interesse? Mail dan naar info@kidssociety.nl.

Opleiding en stage

Regelmatig zijn er BOL en BBL stageplekken beschikbaar. We kunnen je ook zelf opleiden via een verkorte opleiding bij Variva. Heb je interesse? Mail naar de praktijkopleider: PO@kidssociety.nl.

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert. De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.

Onze OR van links naar rechts: Anouk van Leusden, Stephanie Bennyma, Erica Vorstenbosch, Marian Swinkels*, Monique van Gerven, Hylke Wiersma en Annelies van der Vlugt
*) Voorzitter