Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is altijd op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor dagopvang en bso met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 3. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers voor onze verschillende locaties en groepen. Heb je interesse? Mail dan naar info@kidssociety.nl.

Opleiding en stage

Regelmatig zijn er BOL en BBL stageplekken beschikbaar. We kunnen je ook zelf opleiden via een verkorte opleiding bij Variva. Heb je interesse? Mail naar de praktijkopleider: PO@kidssocciety.nl.

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert. De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.

Onze OR van links naar rechts: Anouk van Leusden, Stephanie Bennyma, Erica Vorstenbosch, Marian Swinkels*, Monique van Gerven, Hylke Wiersma en Annelies van der Vlugt
*) Voorzitter