Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

Pedagogisch medewerker De Kabouters Tellegenstraat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de verticale groep ‘de Kabouters’ op locatie Tellegenstraat komt versterken. Het betreft een vacature voor 3 hele dagen*: maandag, dinsdag en vrijdag.

BSO-medewerk(st)ers

Voor de BSO groepen aan de Jacob Catsstraat zijn we op zoek naar een collega.

Je gaat deel uitmaken van een leuk en gedreven team waarbinnen een fijne samenwerking is en eigen inbreng wordt gewaardeerd. 

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor invalfuncties dagopvang en bso met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 4. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers die breed beschikbaar kunnen zijn.

Cursussen

We bieden je tal van cursussen aan. Wij nemen professionaliteit namelijk heel serieus en creëren volop kansen voor je om te groeien in je vak.

Open sollicitatie

Is er voor jou geen passende vacature, maar sluit jij naadloos aan bij ons? Dan mag je altijd je cv achterlaten. Wie weet wat de toekomst brengt!

Solliciteer

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert. De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.

Onze OR van links naar rechts: Anouk van Leusden, Stephanie Bennyma, Erica Vorstenbosch, Marian Swinkels*, Monique van Gerven, Hylke Wiersma en Annelies van der Vlugt
*) Voorzitter