Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

Gezocht: (Ortho-)pedagoog (36 uur)

Kids Society Erica is op zoek naar een (ortho-)pedagoog voor het observeren en begeleiden van onteracties tussen pedagogisch medewerkers en onze (zorg)kinderen. 

BSO medewerker Gerwen

Kids Society Erica is op zoek naar een collega voor de BSO bovenbouw groep het Bonte Paard in Gerwen.

Pedagogisch medewerker bso - Leeflandgoed Opwetten

Leeflandgoed Opwetten is een samenwerking tussen Kids Society Erica en Archipel Zorggroep. Je hebt de mogelijkheid voor een contract voor 2, 3 of 4 dagen.

Pedagogisch medewerker babygroep - Leeflandgoed Opwetten

Leeflandgoed Opwetten is een samenwerking tussen Kids Society Erica en Archipel Zorggroep. Je krijgt in principe een contract voor 4 dagen. Er is een mogelijkheid voor een contract voor 3 of 4 dagen.

Pedagogisch medewerker peutergroep - Leeflandgoed Opwetten

Leeflandgoed Opwetten is een samenwerking tussen Kids Society Erica en Archipel Zorggroep. Er is mogelijkheid voor een contract voor 2, 3 of 4 dagen.  
 

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor invalfuncties dagopvang en bso met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 4. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers die breed beschikbaar kunnen zijn.

Cursussen

We bieden je tal van cursussen aan. Wij nemen professionaliteit namelijk heel serieus en creëren volop kansen voor je om te groeien in je vak.

Open sollicitatie

Is er voor jou geen passende vacature, maar sluit jij naadloos aan bij ons? Dan mag je altijd je cv achterlaten. Wie weet wat de toekomst brengt!

Solliciteer

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert. De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.

Onze OR van links naar rechts: Anouk van Leusden, Stephanie Bennyma, Erica Vorstenbosch, Marian Swinkels*, Monique van Gerven, Hylke Wiersma en Marjan Balder 
*) Voorzitter