Werken bij
Kids Society Erica

Wil jij het verschil maken voor een kind met je professionele visie én je warme persoonlijkheid? Communiceer jij duidelijk en op een persoonlijke manier met kinderen, hun ouders en je collega’s? Zijn jouw mouwen permanent opgestroopt? Ook als het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling? En houd je wel van een gezonde boterham? Dan zouden Kids Society Erica en jij weleens een goede match kunnen zijn! 

Servicemedewerker Kindplanning & Frontoffice

Het Servicebureau van Kids Society Erica zoekt een gastvrije collega voor minimaal 16 uur per week in een uitdagende combi-functie. Je werkt in enthousiast team met ervaren collega’s. In deze combifunctie ben je het aanspreekpunt voor onze gasten op de frontoffice van het servicebureau en verzorg je de plaatsing & planning van de kinderen bij Kids Society Erica.

Pedagogisch medewerk(st)er

Kids Society Erica is op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor invalfuncties dagopvang en BSO met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 4. We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers die breed beschikbaarkunnen zijn.

Cursussen

We bieden je tal van cursussen aan. Wij nemen professionaliteit namelijk heel serieus en creëren volop kansen voor je om te groeien in je vak.

Open sollicitatie

Is er voor jou geen passende vacature, maar sluit jij naadloos aan bij ons? Dan mag je altijd je cv achterlaten. Wie weet wat de toekomst brengt!

Solliciteer

De Ondernemingsraad (OR) van Kids Society Erica

Bij Kids Society Erica hebben we een actieve OR die de Directeur-Bestuurder gevraagd en ongevraagd adviseert.
De OR denkt actief mee over (beleids-)zaken die onze medewerkers aangaan en vervult de Wettelijke taken waarvoor zij in het leven is geroepen.
De leden en voorzitter van onze OR worden periodiek door de medewerkers gekozen.