Peuterwerk

Een schaterende lach vanaf de speelmat, dat willen we horen bij Kids Society Erica. Het is dan ook belangrijk dat uw kind leert om vertrouwen op te bouwen, in zichzelf en met anderen. Dat hebben peuters nodig om spelenderwijs te ontdekken wat hun vaardigheden en mogelijkheden zijn. De juiste handvatten, professionele begeleiding en huiselijke warmte: daarop mogen u en uw peuter rekenen!

Toeslag of subsidie?

Bekijk in onze tarievenlijst of u recht heeft op toeslag of subsidie.  

Tarievenlijst peuterwerk 2018

800x400.gif

Nieuwsgierig naar onze diploma’s en beoordelingen? 

Bijscholing, video-evaluaties, inspecties en nog veel meer.

Meer weten?

Doet u mee?

Wij gaan niet alleen heel graag om met uw kind, u mag ook zelf op een warm welkom rekenen. Heeft u vragen? Wij nemen graag de tijd voor u. En als u dat wilt, mag u ook inhaken. Doe gezellig mee tijdens een themaochtend of schuif aan bij de oudercommissie en draag bij aan bijvoorbeeld de voorleesactiviteiten.

Vol zelfvertrouwen naar de basisschool

Bij Kids Society Erica maken we gebruik van een methode voor voorschoolse educatie voor peuters: het VVE-programma. Onze medewerkers zijn speciaal hiervoor opgeleid en hebben de nodige ervaring. De focus ligt op vrij spel met aandacht voor taal en communicatie. Daarnaast maken we gebruik van een peutervolg- en overdrachtsysteem. Zo zorgen we ervoor dat uw peuter lekker in zijn vel zit en straks vol zelfvertrouwen zijn eerste stapjes zet op de speelplaats van de basisschool! 

 

Neem contact op

img.gif