Buitenschoolse opvang

Heeft u een echte boekenwurm thuis? Een acteur of actrice in de dop? Of een actief klimaapje dat graag klautert, rent en springt? Wij hebben alles in huis voor een veelzijdige ontwikkeling van uw kind. Dat houden wij ook scherp in de gaten. Onze mentoren zorgen ervoor dat uw kind de eigen talenten zo goed mogelijk benut.

Bereken de kosten voor uw buitenschoolse opvang

Onze rekenmodule geeft inzicht in uw persoonlijke kosten voor de buitenschoolse opvang.

Rekenmodule

800x400.gif

Nieuwsgierig naar onze diploma’s en beoordelingen? 

Bijscholing, video-evaluaties, inspecties en nog veel meer.

Meer weten?

Verlengstuk van uw gezin

U weet met Kids Society Erica precies waar u aan toe bent. Als het aankomt op de kwaliteit en professionaliteit die we aan de dag leggen, en als het gaat om de persoonlijke warmte waarmee we uw kind én u verwelkomen. We denken graag met u mee. Dagdelen ruilen? Dat kan kosteloos. Vervoer van en naar de BSO? Dat regelen wij. We vinden het namelijk belangrijk om het samen met u te doen en hebben dan ook geen winstoogmerk. 

Uw kind heeft inspraak

Al sinds 1979 staat Kids Society Erica voor een doordachte en liefdevolle opvang van kinderen. U mag daardoor rekenen op rijke expertise van echte vakmensen. En op een hele zelfkritische blik en bijzonder hoge mate van professionaliteit. Het resultaat? Tal van certificaten en diploma’s. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden: een stimulerende, beschermde en warme omgeving voor onze kids. Daarom luisteren we ook goed naar uw kind. Hoe ouder de kinderen, hoe meer inspraak ze hebben. Denk aan de Tieneropvang en de Kinderraad. 

 

Neem contact op

img.gif