Buitenschoolse opvang

Heb je een echte boekenwurm thuis? Een acteur of actrice in de dop? Of een actief klimaapje dat graag klautert, rent en springt? Wij hebben alles in huis voor een veelzijdige ontwikkeling van jouw kind. Dat houden wij ook scherp in de gaten. Onze mentoren zorgen ervoor dat jouw kind de eigen talenten zo goed mogelijk benut.

Inschrijven

Bereken de kosten voor jouw buitenschoolse opvang

Onze rekenmodule geeft inzicht in jouw persoonlijke kosten voor de buitenschoolse opvang.

Rekenmodule

800x400.gif

Nieuwsgierig naar onze diploma’s en beoordelingen? 

Bijscholing, video-evaluaties, inspecties en nog veel meer.

Meer weten?

Verlengstuk van jouw gezin

Je weet met Kids Society Erica precies waar je aan toe bent. Als het aankomt op de kwaliteit en professionaliteit die we aan de dag leggen, en als het gaat om de persoonlijke warmte waarmee we jouw kind én jou verwelkomen. We denken graag met je mee. Vervoer van en naar de BSO? Dat regelen wij. We vinden het namelijk belangrijk om het samen met je te doen en hebben dan ook geen winstoogmerk. 

Jouw kind heeft inspraak

Al sinds 1980 staat Kids Society Erica voor een doordachte en liefdevolle opvang van kinderen. Je mag daardoor rekenen op rijke expertise van echte vakmensen. En op een hele zelfkritische blik en bijzonder hoge mate van professionaliteit. Het resultaat? Tal van certificaten en diploma’s. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden: een stimulerende, beschermde en warme omgeving voor onze kids. Daarom luisteren we ook goed naar jouw kind. Hoe ouder de kinderen, hoe meer inspraak ze hebben. Denk aan de Tieneropvang en de Kinderraad. 

 

Neem contact op

img.gif