Pedagogisch medewerk(st)er

 

Kids Society Erica timmert al meer dan 40 jaar aan de weg. Onze organisatie is wereldberoemd in Nuenen en heeft een goede naam in “kinderopvangland”. Kids Society Erica heeft zich ontwikkeld tot een moderne, innovatieve kinderopvangorganisatie met kinderdagopvang- en buitenschoolse opvang locaties in Nuenen en in Eindhoven.

Binnen onze locaties werken meer dan honderd enthousiaste en deskundige medewerkers voor kinderen en hun ouders. Kids Society Erica is uniek, het heeft de charme van een middelgrote organisatie, met de innovatieve kracht en deskundigheid van een grote organisatie. Kids Society Erica is ISO 9001-HKZ gecertificeerd en staat bekend om haar kindgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit.

KSE is altijd op zoek naar pedagogisch medewerk(st)ers voor (invalfuncties) dagopvang en bso, met een erkende opleiding op minimaal MBO-niveau 3.

We zoeken enthousiaste en flexibel inzetbare PM-ers die breed beschikbaar kunnen zijn. Herken je jezelf in het volgende profiel dan vragen we je zeker om te reageren:

  • Klant én kindgericht
  • Flexibel, toegankelijk en enthousiast
  • Een goede beschikbaarheid door de week heen
  • Voor de dagopvang gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een opleiding VVE en behaalde taaltoets op F3 niveau
  • Voor de bso is affiniteit met kunst, cultuur of sport een pré.
  • Je bent op zoek naar betrokken collega’s en een fijne werksfeer in een uitdagende organisatie.

We bieden je bij de start in onze organisatie een tijdelijk contract conform de Cao kinderopvang. Hiernaast mag je van ons verwachten dat je kunt deelnemen aan onze interne scholing, je een goede begeleiding ontvangt en kunt meedoen aan onze activiteiten en extra’s buiten het werk zoals onze kerst- en zomerborrels. Ook zal je zo nu en dan verrast worden met een attentie. 

Heb je interesse? Mail dan naar info@kidssociety.nl.

Soliciteer direct

Je kunt je sollicitatie direct mailen naar SB@kidssociety.nl of vul onderstaand formulier in

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.