Pedagogisch medewerk(st)er - bso anders gekwalificeerd

Vanaf 1 juli 2024 is het toegestaan om met andere kwalificaties te werken in de bso. Tijdens schoolweken werk je gemiddeld tussen de 12 en 16 uur per week en in vakanties enkele hele dagen. Ideaal om te combineren met eigen sport- of creatieve activiteiten in de avond, een eigen bedrijf of andere zelfstandige activiteiten. Denk jij wat te kunnen toevoegen aan de (creatieve) ontwikkeling van kinderen vanuit jouw eigen vakgebied? Lees dan verder! 

Wat doet de buitenschoolse opvang eigenlijk? Na een drukke schooldag is er bij de buitenschoolse opvang ruimte voor ontspanning en (vrij)spel. We bieden kinderen een uitdagende omgeving waarin ze spelenderwijs kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen. We zorgen dagelijks voor een gevarieerd activiteitenaanbod met daarin ruimte voor creatieve activiteiten, toneel, kunst, zang en dans, natuur, techniek, chemie, koken, sport en spel en nog veel meer. Met jouw talent draag je bij aan dit dagelijkse aanbod en maak je kinderen enthousiast over jouw kennis en kunde.

Werken bij Kids Society Erica: Kids Society Erica is al meer dan 40 jaar een warm bad voor kinderen, ouders en professionals. Wat we doen draait om groei, ontwikkeling en plezier maken. We zien het unieke in ieder kind én in iedere professional. We zijn een plek waar kinderen, ouders én professionals zich thuis voelen. Waar je volop ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen op de manier die bij je past. Zo brengen we met passie en gedrevenheid het mooiste in iedereen naar boven.

Wat breng jij mee? 

 • Je hebt een afgeronde (vak-)opleiding op sportief, creatief, kunstzinnig, cultureel of ander voor kinderen interessant gebied; 
 • Je bent gedreven om kinderen te laten kennismaken met jouw specifieke talent en wil dat graag overbrengen;
 • Je hebt passie voor kinderen en wil graag samenwerken met de vaste collega’s van de BSO;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 middagen ( maandag-dinsdag- donderdag) en in de vakanties, bij voorkeur, hele dagen.

 

Wat heeft Kids Society Erica jou te bieden?

 • Een salaris volgens schaal 6, tussen € 2539,- en € 3489,- (fulltime dienstverband);
 • Een korte pedagogische cursus om te kunnen werken met kinderen (verplicht vanuit wetgeving);
 • In aanvang een jaarcontract van 12 tot 16 uur per week, bij goed functioneren verlenging;
 • 210 vakantie uren per jaar  (fulltime dienstverband);
 • 2 x per jaar een personeelsfeest;
 • Personeelsvereniging (vrijwillig);
 • (bij)Scholingsmogelijkheden;
 • En de leukste collega’s om mee te werken natuurlijk.

 

Wil je meer weten? Op de website van Kids Society Erica vind je meer informatie over onze organisatie: https://www.kidssociety.nl/.

Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je CV en een korte motivatiebrief waarin je toelicht over welk talent je beschikt en waarom jij voor ons een perfecte match bent. Of verras jij ons misschien wel op je eigen creatieve manier? Wij dagen je uit! Mail voor je sollicitatie of bij vragen naar m.vandenbogaard@kidssociety.nl, dan nemen we snel contact met je op.

Soliciteer direct

Je kunt je sollicitatie direct mailen naar SB@kidssociety.nl of vul onderstaand formulier in

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.