Kinderdagopvang

De kinderdagopvang bij Kids Society Erica is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke dag verwelkomen we onze kids en hun ouders met enthousiasme en liefde voor ons vak. En dat al meer dan veertig jaar.

Inschrijven

Bereken de kosten voor jouw kinderdagopvang

Onze rekenmodule geeft inzicht in jouw persoonlijke kosten voor de kinderdagopvang. 

Rekenmodule

800x400.gif

Rondleiding

Wil je graag een kijkje nemen? Wij verwelkomen je graag op een van onze locaties.

Rondleiding aanvragen

We denken graag met je mee 

Met Kids Society Erica weet je precies waar je aan toe bent. Als het aankomt op de kwaliteit en professionaliteit die we aan de dag leggen, en als het gaat om de persoonlijke warmte waarmee we jouw kind én jou verwelkomen. We denken graag met je mee. Luiers weggooien? Heb je wensen over eten of andere zaken? We horen ze graag. We vinden het namelijk belangrijk om met je samen te werken en een verlengstuk van jouw gezin te zijn, en hebben dan ook geen winstoogmerk. 

Bijna net zo warm als thuis

Al sinds 1979 staat Kids Society Erica voor een doordachte en passievolle opvang van kinderen. Je mag daardoor rekenen op rijke kennis en brede ervaring van echte vakmensen. En op een hele zelfkritische blik en bijzonder hoge mate van professionaliteit. Het resultaat? Tal van certificaten en diploma’s, zoals ISO 9001-certificaat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden, is een stimulerende, beschermde en warme omgeving voor onze kids. Bijna net zo warm als thuis!

 

Neem contact op

img.gif