• Swipe het blaadje omhoog

  “Hey, stelletje apen! Dat zijn ze zeker. In zo'n prachtige boom bij het Kamerven voelen Jasper, Puck, Sjors, Ines, Esmee en Jordy zich helemaal thuis. En de grootste aap? Dat is natuurlijk medewerker Stefan. De silverback van het stel. Hij weet wel wat zijn groep tof vindt. “ Oe, oe, oe.

 • Swipe het blaadje omhoog

  “Tadaa! Opa wist het stiekem al, Lotus heeft een verrassing voor mama gemaakt. Mama is voor haar werk namelijk wel zes dagen weggeweest en verdient natuurlijk een warm welkom. Gelukkig mocht Lotus vandaag aan de knutseltafel. Drie keer raden wat mama's lievelingsdier is.

 • Swipe het blaadje omhoog

  Smeren maar! En smeren, dat kan Suus als de beste. Oké, de appelstroop zit niet alléén op haar boterham, maar dat geeft niets, hoor. Tijn krijgt melk, Tim de fles, Oscar is al aan z'n derde boterham bezig. En Mats? Die laat nog even een paar boertjes. Gezondheid. “Wie wil er nog melk?"

 • Swipe het blaadje omhoog

  “Pannenkoekeuuuh!, roept iedereen in koor. Pannenkoekenmix, melk, eieren en een beetje zout: Julia weet er wel raad mee. “Wow, Marenne draait 'm in een keer om. Nikki houdt van stroop. Héél veel stroop. En Puck houdt van poedersuiker. Héél veel poedersuiker. Over veel gesproken: “Wie lust er nog een pannenkoek?