logo leeflandgoed opwetten.jpgPedagogisch medewerker - peutergroep (1-4 jr.)

Er is mogelijkheid voor een contract voor 2, 3 of 4 dagen.  
Leeflandgoed Opwetten is een samenwerking tussen Kids Society Erica en Archipel Zorggroep

“Dé plek waar generaties elkaar ontmoeten en de authentieke leefomgeving voelt als thuiskomen. Het creëren van leef geluk voor kinderen en ouderen.”

Wil jij op een unieke locatie met een uniek concept werken, waarbij jij de uitwerking van de samenwerking verder vorm mag geven met je collega’s! Heb jij affiniteit met zowel de doelgroep kinderen van 0-13 jaar als de doelgroep ouderen? Beschik jij over voldoende energie, enthousiasme en ben jij een pionier die flexibel is ingesteld en beschikte over goede mondelinge communicatieve vaardigheden? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Dit houdt jouw werk in

Op Leeflandgoed Opwetten komen jong en oud samen. Kinderopvang, voor- en -naschoolse opvang en dagbesteding. Dit doen we doormiddel van een nauwe samenwerking tussen de kinderopvang en dagbesteding, verbinding met elkaar aangaan, de doelgroepen samen brengen met als doel het leef geluk te vergroten.

Als pedagogisch medewerk(st)er voor de peutergroep, ben je het 1e aanspreekpunt en vertrouwde gezicht voor de ouders en kinderen. Jij weet wat er speelt rondom de kinderen, naast dat je zorg draagt in de eerste levensbehoeftes, zoals eet, slaap en knuffel momenten, zorg je ook voor diverse activiteiten toegespitst op de leeftijd. Jij speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind.  

Dit verwachten we van jou

  • Minimaal SPW-3/ of andere relevante niveau 3 opleiding;
  • Je bent in het bezit van een VVE diploma
  • Klant én kindgericht en affiniteit met de doelgroep ouderen;
  • Gastvrij, toegankelijk en enthousiast;
  • Goede beschikbaarheid en flexibiliteit;
  • Jij bent een pionier, houdt ervan nieuwe uitdagingen aan te gaan en denkt in kansen en mogelijkheden.

Dit krijg je van ons

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een prachtige werkomgeving, waar leef- en werkgeluk echt voorop staat. Waar je de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen en het concept verder tot mooie uitwerking te brengen. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris volgens CAO Kinderopvang, schaal 6 (€ 2139,00 - € 2913,00 bruto per maand op basis van 36 uur) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Je kunt tot 16 mei a.s. solliciteren door je motivatiebrief en CV te sturen naar Chrissy Buysse-Snoeijs.
Heb je nog vragen over de vacature? Ook dan kan je contact opnemen met Chrissy, via bovenstaand mailadres of 06-12089081.

Soliciteer direct

Je kunt je sollicitatie direct mailen naar SB@kidssociety.nl of vul onderstaand formulier in

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.