Pedagogisch medewerker logo leeflandgoed opwetten.jpg    - op vso/bso (4-13 jr.)

Er is een mogelijkheid voor een contract voor 2, 3 of 4 dagen.
Samenwerking tussen Kids Society Erica en Archipel Zorggroep.

“Dé plek waar generaties elkaar ontmoeten en de authentieke leefomgeving voelt als thuiskomen. Het creëren van leef geluk voor kinderen en ouderen.”

Wil jij op een unieke locatie met een uniek concept werken, waarbij jij de uitwerking van de samenwerking verder vorm mag geven met je collega’s! Heb jij affiniteit met zowel de doelgroep kinderen van 0-13 jaar als de doelgroep ouderen? Beschik jij over voldoende energie, enthousiasme en ben jij een pionier die flexibel is ingesteld en beschikte over goede mondelinge communicatieve vaardigheden? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Dit houdt je werk in

Op Leeflandgoed Opwetten komen jong en oud samen. Kinderopvang, voor- en -naschoolse opvang en dagbesteding. Dit doen we doormiddel van een nauwe samenwerking tussen de kinderopvang en dagbesteding, verbinding met elkaar aangaan, de doelgroepen samen brengen met als doel het leef geluk te vergroten.

Als pedagogisch medewerk(st)er voor de VSO en de BSO, werk je met de doelgroep 4-13 jaar.
Voor de voorschoolse opvang (VSO), ben je het aanspreekpunt voor ouder en kind en neem je de zorg voor het kind waar, voor schooltijd. Vervolgens begeleidt je het kind naar de klas. Met de buitenschoolse opvang (BSO) vang jij juist samen met je collega’s de kinderen op en neem je ze mee naar het BSO lokaal om ze te voorzien van wat drinken, eten en later op de middag een stukje fruit. Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken en uitvoeren van activiteiten samen met de kinderen, gericht op de verschillende leeftijdsgroepen en natuurlijk in samenwerking met de dagbesteding van Archipel.

Dit verwachten we van jou

  • Minimaal SPW-3/ of andere relevante niveau 3 opleiding;
  • Klant én kindgericht en affiniteit met de doelgroep ouderen;
  • Flexibel, toegankelijk en enthousiast;
  • Goede beschikbaarheid en flexibiliteit;
  • Jij bent een pionier, houdt ervan nieuwe uitdagingen aan te gaan en denkt in kansen en mogelijkheden.

 

Dit krijg je van ons

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een prachtige werkomgeving, waar leef- en werkgeluk echt voorop staat. Waar je de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen en het concept van het Leeflandgoed verder tot mooie uitwerking te brengen. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris volgens CAO Kinderopvang, schaal 6 (€ 2139,00 - € 2913,00 bruto per maand op basis van 36 uur) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse

Je kunt tot 16 mei a.s. solliciteren door je motivatiebrief en CV te sturen naar Chrissy Buysse-Snoeijs.
Heb je nog vragen over de vacature? Ook dan kan je contact opnemen met Chrissy, via bovenstaand mailadres of 06-12089081.

Soliciteer direct

Je kunt je sollicitatie direct mailen naar SB@kidssociety.nl of vul onderstaand formulier in

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.