06-06-2017

Nieuwe groep dagopvang start op Kindcentrum De Nieuwe Linde

We zijn erg blij dat we na de zomer een nieuwe dagopvanggroep 'De Zeehondjes' voor kinderen van 0-4 jaar kunnen starten in Kindcentrum De Nieuwe Linde. Vanaf 28 augustus zullen wij hier de kinderen verwelkomen. 

_J6D0486.jpg

Met deze groep erbij kunnen wij op het kindcentrum echt opvang en onderwijs bieden aan kinderen van 0-13 jaar. Kids Society Erica verzorgt op dit moment wel al de buitenschoolse opvang aan de van Duijnhovenlaan voor kinderen van 4-13 jaar.

Verbouwen

Binnenkort beginnen we met het verbouwen van de lokalen in de hoek tegenover de bso. We willen de ruimtes niet alleen gezelliger maken. Voor een groep met jonge kinderen hebben we uiteraard ook de nodige faciliteiten nodig. Van een rustige, donkere slaapruimte tot en met een geschikte keuken en in hoogte verstelbare aankleedtafel. We verwachten rond 2 juli klaar te zijn met verbouwen.

Kennismaken en aanmelden

Ouders met kinderen die nu al op De Nieuwe Linde zitten, kunnen de jongere broertjes en zusjes nu al aanmelden voor overplaatsing na de zomervakantie. (Aanstaande) ouders in de buurt die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom om even binnen te lopen om te kijken hoe het eruit komt te zien in onze dagopvang. Wij hebben hiervoor twee inloopmomenten gepland:

Op vrijdag 7 juli van 10.00 tot 15.00 uur. Loop gerust even binnen bij het ophalen van de kinderen voor een kopje koffie, thee of ranja.
Op woensdag 12 juli van 16.00 tot 18.00. Voor ouders die liever na werktijd even binnenlopen hebben we een apart moment gepland.

Wil je meer informatie, een kind aanmelden of een uitgebreidere, persoonlijke rondleiding aanvragen?
Neem dan contact op met het servicebureau van Kids Society Erica.