Gezocht: (Ortho-)pedagoog (36 uur)

Ben jij onze vangst van de dag?

Als universitair opgeleid (ortho-)pedagoog ben je verantwoordelijk voor het observeren en begeleiden van interacties tussen onze pedagogisch medewerkers en onze (zorg)kinderen. Jouw doel is om samen met onze collega’s de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang te verbeteren. Je doet dit zowel op de kinderdagopvang, ons peuterwerk en de buitenschoolse opvang. Daarnaast adviseer je het MT en word je ingezet voor beleidsvorming.

Functie 

Je belangrijkste, en meest tijdvullende taak, is het ondersteunen en adviseren van onze pedagogisch professionals door coaching on-the-job. Je draagt daarmee actief bij aan verbetering van de talenten van onze medewerkers en kinderen op onze groepen. Het gaat dus niet primair om je diagnostisch inzicht maar om je talent om professionals te laten groeien. 

Ben jij de pedagogisch coach die anderen laat groeien en heb je interesse in deze functie? Bel dan voor de volledige functieomschrijving met ons servicebureau of mail direct je cv én je motivatiebrief. Reageren kan tot 4 september 2022. De briefselectie en eerste sollicitatierondes vinden later plaats in september-oktober 2022.

Bekijk vacature

Soliciteer direct

Je kunt je sollicitatie direct mailen naar SB@kidssociety.nl of vul onderstaand formulier in

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.